dreamstime_m_61613771

Kennismaking.
Telefonisch of via email maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin jij je wensen en verwachtingen kenbaar kan maken. Ik vertel  wie ik ben en wat ik je kan bieden. Zo krijgen we een goed beeld van elkaar en kunnen  we bepalen of en hoe we samen verder willen.

Intake.
Tijdens het intakegesprek wil ik een goed beeld krijgen van jouw persoonlijke situatie en jouw leefstijl. We bepalen samen de doelen die jij wilt bereiken en stellen  gezamenlijk een plan op hoe we dat gaan aanpakken.

Aan de hand van een voedingsdagboek brengen we jouw eetpatroon en eetgewoonten in kaart. Samen bepalen we welke veranderingen hierin kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelen.

Ook zullen we aandacht besteden aan jouw beweegpatroon. Welke wensen en mogelijkheden heb je om dit te optimaliseren en hoe kun je ervoor zorgen dat dit een gewoonte wordt. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat je een vorm van bewegen kiest die bij je past, die je leuk vindt.

Vervolg.
Afhankelijk van de doelen en het traject dat we samen afspreken, zullen we elkaar regelmatig zien. Tijdens deze vervolggesprekken zullen we met name focussen op wat er goed gaat en wat nog aandacht behoeft. Welke informatie en hulp heb je nodig om de voor jou juiste keuzes te maken. Waar loop je tegenaan, waar ligt jouw kracht en hoe kun je die inzetten om je eetgedrag  en leefstijl duurzaam te veranderen.

Doordat de hulpvraag en de gestelde doelen voor iedereen anders zijn, zal een begeleidingstraject ook elke keer een andere vorm en duur hebben. Juist omdat dit traject op maat gemaakt wordt, zul je de beste resultaten bereiken.