What’s in a name?

Sommige dingen hebben even tijd nodig. Omdat je er nog over wilt nadenken, omdat het toch wel een dingetje is, omdat het voor- en nadelen heeft of om wat voor reden dan ook. Het heeft daarom ook wel even geduurd voordat ik eruit was: een nieuwe bedrijfsnaam. Toen ik met mijn bedrijf startte in 2001 had ik goed nagedacht over mijn bedrijfsnaam en hem zorgvuldig gekozen. Gewicht in Beweging. Daarin waren meerdere facetten verwerkt. Ik wilde (en wil nog steeds) mensen ondersteunen in hun wens om een gezond gewicht te bereiken. Meestal betreft dat begeleiding bij het afvallen. Vandaar Gewicht in Beweging; het gewicht van mijn cliënten komt letterlijk in beweging. Daarbij had ik het idee om mijn cliënten op het gebied van zowel voeding als beweging te ondersteunen. Alles viel dus op zijn plaats met de keuze van die bedrijfsnaam.

We zijn inmiddels heel wat jaren verder en wat blijkt? Die bedrijfsnaam wordt niet echt bekend. Daarentegen kennen veel mensen mij als persoon wel. Zij weten dat ik voedingsadviezen geef. Of zij kennen mij van de lessen pilates die ik geef. Of wellicht vanuit het vrijwilligerswerk dat ik in het verleden veel heb gedaan. Maar meestal is niet bekend dat ik vanuit mijn bedrijf Gewicht in Beweging werk. En meestal is ook niet bekend dat ik meer doe dan datgene waar zij me van kennen.

Daarom speelde al langer in mijn hoofd om mijn eigen naam als bedrijfsnaam te gaan gebruiken. En inmiddels is het ei gelegd. Vanaf nu heet mijn bedrijf Marianne Kramer, praktijk voor voeding, beweging en coaching. Alles is vernieuwd. Ik heb een nieuwe website (met dank aan mijn zoon Niels), ik ga mijn facebook weer meer gebruiken en alles is in een nieuwe huisstijl gezet. Fris groen is mijn kleur.

Ben je benieuwd naar mijn nieuwe uitstraling? Neem gerust een kijkje op mijn website www.mariannekramer.nl.

Of wellicht wil je graag een afspraak maken voor een gesprek over een van de vele diensten die ik verleen. Ook dat is mogelijk. Graag ontmoet ik je dan in mijn praktijk.