Het sporten weer oppakken

Sinds 1 juli zijn de regels omtrent Corona verder versoepeld. Ook de sportscholen mogen hun deuren weer openen. Misschien heb je de afgelopen maanden thuis gesport via de vele digitale kanalen die een enorm aanbod aan beweegprogramma’s hebben aangeboden. Misschien heb je veel gewandeld, gefietst of hardgelopen. Of misschien is het sporten er de afgelopen tijd bij ingeschoten om wat voor reden dan ook.

Voor veel mensen is het fijn dat er nu weer meer mogelijk is om het sporten op te pakken. Maar ik kan me voorstellen dat je nog wat huiverig bent om in groepen bij elkaar te komen. In mijn studio kan ik je personal training aanbieden, waarbij jij de enige client bent. De studio heeft ruime ventilatiemogelijkheden doordat ramen open kunnen. Daarnaast houden wij ons natuurlijk aan alle andere regels die door het RIVM zijn uitgegeven inzake hygiëne en veiligheid.

Wil je liever wat rustiger aandoen, dan is er ook de mogelijkheid om pilates of yoga doen. Alles gebaseerd op jouw wensen en doelen.

Dus wil je graag weer in beweging komen, wil je weer aandacht besteden aan spieroefeningen, wil je werken aan een goede houding of ben je op zoek naar wat rust in je hoofd, kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek in de studio!